wtorek, 29 stycznia 2013

Crumble

Dziś będzie kulinarnie.

"Prawie jak" Crumble

Moja wersja różni się od oryginału, dodałam budyń. Taka zostanie z nami na dłużej.

1. Budyń
2. Owoce(tu maliny i jagody)
3. Kruszonka (z dodatkiem mielonych migdałów)
Piec w temp 180C



A na dodatek- matka polka przygotowuje się do egzaminów...
Pozdrawiam serdecznie!

6 komentarzy:

  1. Uwielbiam takie proste przepisy.
    Życzę powodzenia na egzaminach. Pozdrawiam!
    Iza

    OdpowiedzUsuń
  2. wersja z budyniem bardzo mi się podoba, mniam mniam. Trzymam kciuki za pomyślne zdanie egzaminów Matko Polko!!!!

    OdpowiedzUsuń
  3. Piękny deserek , a Matka Polka - fantastyczna - powodzenia :)

    OdpowiedzUsuń
  4. Ach, piękny widok :) Matko, powodzenia na egzaminach!!!

    OdpowiedzUsuń
  5. ale mnie wzięło na słodkie a kysz:) a mamusi samych piątek:) maluszek słodziak

    OdpowiedzUsuń
  6. oj pychota była:) mniam mniam, powodzenia:)

    OdpowiedzUsuń